Tanévkezdés egy új élettel összefűzve

Új élet, új világ, új város, új lakás, új iskola avagy ISKOLAKEZDÉS EGY ÚJ VÁROSBAN

Sokszor előfordul életünk során a változás, velem is ez történt. Egy éve még nem gondoltam volna, hogy a 2016/17-es tanévet 180 km-re a gyerekkoromtól fogom elkezdeni.

14080861_1183128761749731_1798918855_nSzeptember. Bármikor meghallottam ezt a szót, mindig izgatott lettem, új tanév, régi osztálytársak és ismerős tanárok. Idén először minden új volt: a város, az iskola, az osztály és a tanárok is. Olyan érzés volt, mintha elveszett lennék ebben a világban, de végül is szerencsésnek mondhatom magam, mert az unokatestvéremmel egy osztályba kerültem.

Az osztály összességében aranyos, bár nem vagyok hozzászokva néhány dologhoz, ami náluk alapvető. Eltelt egy-két nap, megszoktam a vonatozást, megtanultam a legrövidebb útvonalakat, megismertem az osztály és a tanárokat. A rengeteg új dolog mellet sok összefüggést találtam az új és a régi hely között.

Úgy érzem jó döntés volt elmenni, de erről majd később írok még…
Most csak ennyire volt időm a költözködés közben, de ígérem, amint lesz az új lakásban internet, bővebben leírok mindent, hiszen ez hatalmas változás volt és lesz is az életemben.

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a Nőmosolya Facebook-oldalához, hogy láthasd a friss posztokat!